top of page

Min egen kærlighed til Yoga begyndte i 1982

og jeg har elsket Yoga lige siden. Jeg har

undervist siden jeg blev færdiguddannet i 1994 hos "Kreativ Yoga" v. Aase Kristensen, både privat og gennem div. Aftenskoler.

Yogaemner jeg underviser i: Alment niveau, Hensynstagende niveau, Intensivt niveau, Gravid Yoga, EfterfødselsYoga, Yoga Temadage, Sommer Yoga for alle, Privat timer med programlægning.

Undervisningsstil: Klassisk Hatha Yoga, inspireret af Iyeangar Yoga.

Jeg ligger vægt på at Yogastillinger udføres sikkert og bruger derfor hjælpemidler, hvor det er nødvendigt i undervisningen. Alle elever kan få glæde af Yogastillingerne med den rette støtte. Hjælpemidler indgår som en naturlig del af undervisningen.

Åndedrættet bruges aktivt i alle øvelser. Det giver ro og udholdenhed og bringer dig i en fokuseret tilstand i stillingerne. Jeg bruger også Yogaens teknikker i min Kombi Massage, læs mere om denne i menuen under "Niveau Beskrivelse"

Når alt det "alvorlige" er sagt og skrevet, så er der på Yogaholdene, en uhøjtidelig stemning med masser af plads til latter.

Hvad er Yoga godt for: De fysiske stillinger bringer kroppen tilbage til en sund og afspændt tilstand. Led og muskler kommer tilbage til deres naturligt åbne og stærke leje, organerne får bedre blodgennemstrømning og sindet bliver afspændt. Det bevidste åndedræt skaber direkte forbindelse mellem krop og sind i stillingerne.

Ring gerne til mig hvis du har spørgsmål

Mange hilsner Dorte

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page